Wat doen we?

Wij realiseren sport en spel voor kinderen, patiëntjes in het St. Mary’s Hospital in Drobo, Ghana en voor minstens 400 kinderen in alle leeftijdsgroepen in het UNHCR Refugee Camp in de regio van Drobo, vlak tegen de grens van Ivoorkust. Tevens zetten wij ons in om voor de kinderen in het Refugee Camp voortgezet onderwijs mogelijk te maken.

Wat willen we bereiken?

De patiëntjes in St Mary’s Hospital hebben vaak malaria. We creëren een prettige en ontspannen sfeer tijdens de opname. Dat bevordert direct het genezingsproces.

De kinderen in het UNHCR Refugee Camp bieden we ontspanning waardoor de kids weerbaarder worden, afgeleid worden en beter overweg kunnen met het leven in het kamp, waar seksueel misbruik en geweld de ontwikkeling van deze kwetsbare kinderen in de weg staat.
En door voortgezet onderwijs wordt een kans op een betere toekomst gerealiseerd.